PSA - Antwerpen

PSA - Antwerpen
Oppervlakte
450m²
Bouwtijd
5 maanden

In de dynamische omgeving van de haven van Antwerpen, waar veranderingen aan de orde van de dag zijn, heeft Symobo een innovatief modulair lockergebouw geplaatst voor het logistieke havenbedrijf PSA.

Het modulaire gebouw is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van de werknemers van PSA. Het bevat locker ruimtes waar werknemers hun persoonlijke spullen veilig kunnen opbergen, sanitair en douches voor zowel mannen als vrouwen, en een refterruimte met een kleine keuken. Door dit gebouw kunnen de werknemers dichter bij hun werkplek omkleden en pauzeren, wat de werkmoraal alleen maar ten goede komt.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Nieuwe Staalstructuren: Het gebouw is opgebouwd met nieuwe staalstructuren, waardoor het duurzaamheid en stabiliteit biedt, zelfs in een veeleisende omgeving zoals de haven.
  • Semi-Permanente Aard: Ondanks het tijdelijke karakter heeft het modulaire gebouw een semi-permanente aard gekregen, waardoor het langdurig kan worden gebruikt met minimale aanpassingen.
  • Faciliteiten: Het modulaire gebouw is voorzien van diverse faciliteiten, waaronder locker ruimtes voor het veilig opbergen van persoonlijke spullen, sanitaire voorzieningen en douches voor zowel mannen als vrouwen, en een refterruimte met een kleine keuken.
  • Warmtepompsysteem: Het gebouw is uitgerust met een warmtepompsysteem voor een comfortabel binnenklimaat, ongeacht de weersomstandigheden, waardoor het geschikt is voor gebruik gedurende het hele jaar.
  • Conformiteit met Normeringen: Verder voldoet het gebouw aan de geldende EPB- en brandnormeringen, wat zorgt voor een veilige en duurzame werkomgeving voor de werknemers.

Interesse? Neem contact op

Project gallerij

Bekijk alle foto's van dit project en laat je inspireren.