Over ons

Bij Symobo vertrekken we niet vanuit standaardoplossingen. Wél vanuit uw wensen, doelstellingen en mogelijkheden. Op basis daarvan kiezen we het beste prefab-bouwsysteem. Zo bouwen we altijd snel, duurzaam en kostenefficiënt.

Onze cijfers

Cijfers met impact.

250+

Succesvolle projecten

30.000+

m² gerealiseerd

12+

Jaar ervaring

96%

Klanttevredenheid

Garanties

Uw Symobo-garanties.

Door de juiste vragen te stellen vinden we samen met u het meest interessante bouwsysteem. Neem contact en zet de eerste stappen voor jouw project.

Contact opnemen

Duidelijke afspraken

Correcte communicatie maakt bouwen zoveel aangenamer. Bij Symobo maken we er een erezaak van om altijd klaar en duidelijk af te spreken met u. Miscommunicatie over prijzen, tijdstippen, afwerkingsniveau, … krijgt geen kans.

Begeleiding van A tot Z

Op elk moment staat uw Symobo bouwsystemen-expert voor u klaar. Zijn opvolging is uw garantie voor goede afspraken, duidelijke deadlines en snelle antwoorden. Zonder tijdverlies. Zonder misverstanden.

Flexibele financiering

Symobo werkt samen met u de ideale financieringsvorm voor uw nieuwbouw of verbouwing uit. Wilt u een contract met terugkoopgarantie? Ook dat kan. We geven u hier graag meer uitleg over.

Vakwerk

Symobo werkt enkel met betrouwbare en ervaren professionals. Elk van onze projecten wordt volgens de regels van de kunst gerealiseerd. Alle Symobo bouwsystemen voldoen aan de geldende bouwregels en -normen. En vaak overtreffen we die normen zelfs.

Missie

Ons engagement op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu

Bij Symobo is onze missie het bieden van innovatieve oplossingen voor de groeiende behoefte aan ruimte bij scholen, woonzorgcentra en bedrijven. Wij streven ernaar om de uitdagingen op het gebied van ruimtegebrek te overwinnen door het creëren van functionele, duurzame en inspirerende bouwprojecten.

Visie

Symobo: een garantie voor kwaliteit

Bij Symobo koesteren we een duidelijke visie voor de toekomst: we willen toonaangevend zijn in de bouwsector door middel van onze prefab bouwsystemen. Onze visie is gebaseerd op drie kernprincipes:

  1. Oplossingsgericht: We denken pro-actief mee met de klant.
  2. Klantgericht: We streven ernaar om nauw samen te werken met onze klanten, zodat we hun visie kunnen begrijpen en realiseren.
  3. Innovatief en efficiënt: We blijven voortdurend innoveren door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en milieuvriendelijke praktijken te omarmen om zo efficiënte en kosteneffectieve oplossingen te bieden.
Team

Aangename kennismaking: wij bouwen voor u!