Aanpak

Altijd het juiste bouwsysteem voor uw nieuwbouw of uitbreiding

Bij Symobo vertrekken we niet vanuit standaardoplossingen. Wél vanuit uw wensen, doelstellingen en mogelijkheden. Op basis daarvan kiezen we het beste prefab-bouwsysteem. Zo bouwen we altijd snel, duurzaam en kostenefficiënt.

Onafhankelijk, dat is beter voor u

Wij zijn niet gebonden aan een fabriek of vaste leverancier van staal, units, containers of andere prefab-elementen. Wij analyseren uw vraag objectief en adviseren vervolgens het beste bouwsysteem.

Bouwsysteem-checklist

Door de juiste vragen te stellen vinden we samen met u het meest interessante bouwsysteem:

  • Waarvoor zal uw nieuwbouw dienen?
  • Hoeveel plaats hebt u nodig?
  • Hoe lang wilt u uw nieuw gebouw gebruiken?
  • Hoe demontabel moet het gebouw zijn?
  • Welke technieken wilt u integreren?
  • Hoe energiezuinig wilt u bouwen?
  • Hebt u speciale wensen? …

Uw Symobo-garanties

Duidelijke afspraken

Correcte communicatie maakt bouwen zoveel aangenamer. Bij Symobo maken we er een erezaak van om altijd klaar en duidelijk af te spreken met u. Miscommunicatie over prijzen, tijdstippen, afwerkingsniveau, … krijgt geen kans.

Begeleiding van A tot Z

Op elk moment staat uw Symobo bouwsystemen-expert voor u klaar. Zijn opvolging is uw garantie voor goede afspraken, duidelijke deadlines en snelle antwoorden. Zonder tijdverlies. Zonder misverstanden.

Flexibele financiering

Symobo werkt samen met u de ideale financieringsvorm voor uw nieuwbouw of verbouwing uit. Wilt u een contract met terugkoopgarantie? Ook dat kan. We geven u hier graag meer uitleg over.

Vakwerk

Symobo werkt enkel met betrouwbare en ervaren professionals. Elk van onze projecten wordt volgens de regels van de kunst gerealiseerd. Alle Symobo bouwsystemen voldoen aan de geldende bouwregels en -normen. En vaak overtreffen we die normen zelfs.