Zeevaartschool - Antwerpen

Zeevaartschool - Antwerpen
Oppervlakte
Bouwtijd
5 maanden

In een unieke samenwerking tussen SYMOBO Bouwsystemen en de Antwerp Maritime Academy hebben we een revolutionair modulair gebouw opgeleverd voor de studenten van de zeevaartschool in Antwerpen. Dit gebouw, uitgerust met state-of-the-art maritieme simulatoren, biedt een geavanceerde leeromgeving voor toekomstige zeevaarders.

Kenmerken van het Gebouw:

  • Snelle Prefab Bouwtechniek: Met onze snelle prefab bouwtechniek hebben we in recordtijd een geavanceerd modulair gebouw gerealiseerd, dat voldoet aan de eisen van de Antwerp Maritime Academy.
  • Top-notch Maritieme Simulatoren: Het gebouw is voorzien van top-notch maritieme simulatoren, waarmee studenten cruciale vaardigheden kunnen ontwikkelen in een veilige en gecontroleerde omgeving.
  • Ruime Leeromgevingen: We kozen voor ruime 7m x 3m modules om uitgebreide en comfortabele leeromgevingen te creëren, die de studenten in staat stellen optimaal te leren en te oefenen.
  • Geavanceerd Ventilatie- en Koelsysteem: Om te voldoen aan de extra warmte die gegenereerd wordt door de simulatoren, hebben we een geavanceerd ventilatie- en koelsysteem geïnstalleerd, waardoor het binnenklimaat optimaal blijft, zelfs tijdens intensief gebruik.
  • Naadloos Geïntegreerde Ervaring: Dankzij nauwe samenwerking met de simulatorenproducent Kongsberg Maritime bieden we een naadloos geïntegreerde ervaring voor de studenten, waarbij de simulatoren perfect zijn geïntegreerd in de leeromgeving.

Dit project zal de zeevaartopleiding naar nieuwe hoogten stuwen en studenten voorbereiden op een succesvolle carrière in de maritieme sector.

Interesse? Neem contact op

Project gallerij

Bekijk alle foto's van dit project en laat je inspireren.