Sinte Mariaschool - Bonheiden

Sinte Mariaschool - Bonheiden
Oppervlakte
252 m²
Bouwtijd
3 weken

De aanpak van basisschool Sinte-Maria in Bonheiden heeft succes. Dat vertaalde zich in een groeiend leerlingenaantal. Gevolg: de uitbreiding van de schoolgebouwen drong zich op. Na een aanbesteding werd een beroep gedaan op Symobo.

Symobo installeerde 4 containerklassen met 2 gangen. Hiervoor werden ook alle grond- en bestratingswerken gecoördineerd, net als de aansluiting van waterleiding en rioleringen.

"Samen met onze architect vergeleken we de offertes. Symobo was de goedkoopste aanbieder. En de prijs- kwaliteitverhouding leek ons ook de interessantste."

"De samenwerking was goed en verliep in een serene sfeer. Alle items uit de offerte waren bespreekbaar. Dook er een probleem op? Dan werd er meteen werk gemaakt van een oplossing. Een enthousiaste projectbegeleider leidde alles in goede banen."

"Je voelt dat ze bij Symobo van aanpakken weten, en veel tijd in hun projecten stoppen. Dat apprecieerden we. Bovendien is het altijd fijn om samen te werken met vriendelijke mensen voor wie niets te veel is."- vzw Sinte Maria School”
Interesse? Neem contact op

Project gallerij

Bekijk alle foto's van dit project en laat je inspireren.