"Mothersroom" Cargill - Gent

"Mothersroom" Cargill - Gent
Oppervlakte
150m²
Bouwtijd
2 maanden

Mothersroom is een innovatief project voortgekomen uit de samenwerking tussen Cargill en Symobo. Het project heeft tot doel een modulair lockergebouw te ontwerpen en bouwen voor het Cargill-personeel, met bijzondere aandacht voor de behoeften van kersverse moeders. Symobo heeft het gehele project, van grondwerk tot afwerking, op zich genomen.

Projectkenmerken:

  • Modulair lockergebouw: Het gebouw is ontworpen met modulariteit in gedachten, waardoor het gemakkelijk kan worden aangepast aan veranderende behoeften en groeiende personeelsaantallen.
  • Privéruimtes voor moeders: Speciale ruimtes zijn gecreëerd met de juiste voorzieningen en privacy om kersverse moeders in staat te stellen comfortabel en discreet af te kolven.
  • Volledige projectverantwoordelijkheid: Symobo heeft het gehele project van begin tot eind beheerd, inclusief planning, ontwerp, bouw, en de laatste afwerkingen, waardoor Cargill zich kon concentreren op haar kernactiviteiten.
  • Kwaliteit en duurzaamheid: Het lockergebouw is gebouwd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, met aandacht voor duurzaamheid en lange termijn functionaliteit.

Projectimpact:

  • Verbeterde werknemerservaring: Het Mothersroom project heeft de werkomgeving van Cargill verbeterd door het bieden van moderne en comfortabele faciliteiten voor het personeel.
  • Ondersteuning van werkende moeders: Door speciale ruimtes voor afkolven toe te voegen, toont Cargill haar inzet voor het ondersteunen van werkende moeders en het bevorderen van een inclusieve werkplek.
  • Flexibiliteit en toekomstbestendigheid: Het modulaire ontwerp van het lockergebouw zorgt ervoor dat Cargill kan blijven voldoen aan de veranderende behoeften van haar personeel en de evoluerende eisen van de werkomgeving.

Interesse? Neem contact op

Project gallerij

Bekijk alle foto's van dit project en laat je inspireren.