Malpertuus - Buken

Malpertuus - Buken
Oppervlakte
72m²
Bouwtijd
3 weken

We plaatsen een extra modulair gebouw aan de vestiging van MFC Combo in Buken, waardoor zij meer gezinnen, met een speciale focus op kinderen in moeilijke thuissituaties, kunnen opvangen totdat hun situatie verbetert. Bovendien hebben we een ruime polyvalente ruimte ontworpen voor extra begeleidingssessies.

Projectdoelen:

  1. Uitbreiding van opvangcapaciteit: Het plaatsen van een extra modulair gebouw stelt MFC Combo in staat om meer gezinnen en kinderen te ontvangen en ondersteuning te bieden in een veilige omgeving.
  2. Verbeterde dienstverlening: Door het toevoegen van een polyvalente ruimte kunnen er extra begeleidende sessies worden georganiseerd, waardoor MFC Combo hun dienstverlening verder kan verbeteren en op maat kan aanpassen aan de behoeften van hun cliënten.

Kenmerken van het project:

  • Modulaire constructie: Het modulaire gebouw is snel te plaatsen en maakte een snelle voltooiing van het project mogelijk, binnen minder dan 3 weken van plaatsing tot ingebruikname.
  • Brandveiligheid en EPB-normering: Het gebouw voldoet volledig aan de geldende brandveiligheidsnormen en EPB (Energieprestatie en Binnenklimaat) normeringen.
  • Warmtepomp voor een goed binnenklimaat: Het gebouw is voorzien van een warmtepomp, die zorgt voor een optimaal binnenklimaat en bijdraagt aan energie-efficiëntie en comfort voor de gebruikers.
  • Tijdelijk karakter: Het modulaire gebouw is ontworpen met een tijdelijk karakter, waardoor MFC Combo flexibel kan inspelen op veranderende omstandigheden en behoeften.
  • Speciaal ontworpen ruimtes: Naast de essentiële opvangfaciliteiten is er extra aandacht besteed aan het ontwerpen van een ruime polyvalente ruimte. Hier kunnen diverse begeleidingssessies en activiteiten plaatsvinden.

Projectimpact:

  • Uitgebreidere ondersteuning: Malpertuus in Buken vergroot de capaciteit van MFC Combo om gezinnen en kinderen in moeilijke situaties te ondersteunen en begeleiden, wat een positieve impact heeft op hun welzijn en toekomstperspectief.
  • Efficiëntie en snelheid: Door te kiezen voor modulaire bouwmethoden kon het project binnen een kort tijdsbestek worden gerealiseerd, waardoor MFC Combo snel kon inspelen op de groeiende vraag naar hun diensten.
  • Flexibiliteit voor de toekomst: Het tijdelijke karakter van het modulaire gebouw biedt MFC Combo de mogelijkheid om hun ruimtegebruik aan te passen aan toekomstige behoeften en ontwikkelingen binnen hun organisatie.

Interesse? Neem contact op

Project gallerij

Bekijk alle foto's van dit project en laat je inspireren.

Gelijkaardige projecten

No items found.