CEE Engineering - Hamme-Mille

CEE Engineering - Hamme-Mille
Oppervlakte
54m²
Bouwtijd
3 weken

CEE Engineering, gevestigd net over de taalgrens in Wallonië, specialiseert zich in engineering, ontwikkeling, testen, metingen, studies, procesengineering, automatisering en projectmanagement. In samenwerking met CEE Engineering heeft Symobo, vanaf de grondwerken tot aan de afwerking in de tuin, een extra modulaire polyvalente ruimte gecreëerd. Deze ruimte, gelegen in de prachtige groene tuin van CEE Engineering, biedt een multifunctionele werk- en vergaderruimte voor de werknemers.

Wat dit project zo uniek maakt, is de focus op het gebruik van natuurlijke materialen, vooral hout. Zowel de buitenkant als de vloer van de ruimte zijn afgewerkt met hout, waardoor het naadloos opgaat in de groene omgeving van het bedrijf. Deze keuze voor natuurlijke materialen draagt niet alleen bij aan de esthetiek, maar creëert ook een warme en uitnodigende sfeer in de ruimte.

Symobo heeft het volledige project van A tot Z ontzorgd, waarbij alle aspecten van de bouw werden behandeld, inclusief de grondwerken, constructie en afwerking in de tuin. De ruimte is voorzien van een kleine kitchenette, waardoor het nogmaals benadrukt wordt dat deze ruimte verschillende doeleinden kan vervullen, zoals vergaderingen, werkplek en lunchruimte.

Het resultaat is een harmonieuze integratie van functionaliteit en natuur, waardoor de werknemers van CEE Engineering kunnen genieten van een inspirerende en comfortabele werkomgeving te midden van de natuurlijke schoonheid van Wallonië.

Interesse? Neem contact op

Project gallerij

Bekijk alle foto's van dit project en laat je inspireren.