Basisschool "Goede Lucht" - Anderlecht

Basisschool "Goede Lucht" - Anderlecht
Oppervlakte
45m²
Bouwtijd
1 week

Het project voor Basisschool "Goede Lucht" in de gemeente Anderlecht betrof de vervanging van hun verouderde modulaire klas, die zijn beste tijd had gehad. Symobo nam de taak op zich om de oude, kille containerklas te vervangen door een modern modulair klaslokaal, voorzien van verbeterde isolatie en een warmtepomp voor een optimaal binnenklimaat, het hele jaar door. Daarnaast werd de buitenkant van de module afgewerkt met een eigentijdse donkere tint voor een moderne uitstraling. De nieuwe klas werd geïnstalleerd en operationeel in minder dan een week.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Verbeterde Isolatie en Warmtepomp: De nieuwe klas is voorzien van dikkere wandisolatie en een warmtepomp, waardoor een comfortabel binnenklimaat wordt gegarandeerd, zelfs tijdens de koudste dagen van het jaar.
  • Moderne Uitstraling: De buitenkant van de module is afgewerkt met een eigentijdse donkere tint, waardoor het klaslokaal een moderne en stijlvolle uitstraling krijgt die past bij de esthetiek van de schoolomgeving.
  • Snelle Installatie: Dankzij de efficiënte werkwijze van Symobo kon de nieuwe klas worden geïnstalleerd en operationeel worden gemaakt in minder dan een week, waardoor de onderbreking van het onderwijsproces tot een minimum werd beperkt.

Impact en Resultaat:

De vervanging van de oude modulaire klas door een hoogwaardig en comfortabel modulair klaslokaal heeft een positieve impact gehad op de leeromgeving van Basisschool "Goede Lucht". De leerlingen genieten nu van een inspirerende en comfortabele ruimte waar ze optimaal kunnen leren en groeien.

Interesse? Neem contact op

Project gallerij

Bekijk alle foto's van dit project en laat je inspireren.