fAQ

Wordt er gebruik gemaakt van isolatie in staalbouw?

Met Symobo tillen we isolatie in staalbouwgebouwen naar een nieuw niveau. Onze geavanceerde isolatietechnieken zorgen niet alleen voor thermisch comfort maar dragen ook bij aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

  • Energie-Efficiëntie: Staalbouw staat bekend om zijn stevigheid, maar onze focus gaat verder. We integreren hoogwaardige isolatiematerialen om de energie-efficiëntie te optimaliseren. Zo minimaliseren we warmteverlies en behouden we een stabiele binnentemperatuur.
  • Materialen van Topkwaliteit: Bij Symobo gebruiken we materialen zoals glaswol, rotswol en geavanceerd PUR-schuim voor onze isolatie. Deze hoogwaardige materialen bieden niet alleen uitstekende thermische eigenschappen maar voldoen ook aan strenge duurzaamheidsnormen.
  • Luchtdichtheid: Naast thermische isolatie streven we naar effectieve luchtdichtheid. Door ongewenste luchtstromen te elimineren, handhaven we niet alleen een comfortabel binnenklimaat, maar verminderen we ook de energiekosten.
  • Duurzaamheid in Focus: Onze inzet voor duurzaam bouwen gaat verder dan alleen efficiënte isolatie. We integreren herbruikbare en recyclebare isolatieoplossingen, waardoor we bijdragen aan een circulaire bouwpraktijk en een milieuvriendelijkere toekomst.
  • Raamisolatie: Verder denken we aan elk detail, inclusief raamisolatie. Onze gebouwen zijn ontworpen om een harmonieus geheel te vormen, waarbij isolatie naadloos wordt geïntegreerd in elk aspect, inclusief ramen.

Niet gevonden wat je zocht? 
Neem vrijblijvend contact op met een expert van Symobo.