fAQ

Wat zijn de mogelijkheden in binnenafwerking bij modulebouw?

In onze aanpak van binnenafwerking, inclusief wanden, vloeren en plafonds, vinden we de perfecte balans tussen functionaliteit en duurzaamheid. Dit resulteert in een afwerking die de kwaliteit en uitstraling heeft van traditionele bouwmethodes.

Vloeren: Stevig en Stijlvol

Onze gebouwen worden gekenmerkt door een soepele vloerbekleding, die volledig wordt verlijmd op de vloerplaat. Vinyl en linoleum zijn de meest voorkomende keuzes vanwege onderhoudsvriendelijkheid. Maar ook andere materialen, zoals tegels, zijn zeker mogelijk, mocht u dit als klant wensen. 

Voor modulaire gebouwen met een permanent karakter gaan we altijd voor een naadloze afwerking. Voor projecten met een tijdelijke toepassingen, zoals verhuur, bieden we oplossingen met aluminium afwerkingstrips over de koppelingen tussen twee units aan. Plinten zijn altijd inbegrepen, afgewerkt in PVC of in hetzelfde materiaal als de vloer. Voor zorgtoepassingen kunnen plinten ook opgetrokken worden voor extra gebruiksgemak.

Wanden: Veelzijdig en Aanpasbaar

De wanden in onze modulebouwprojecten zijn hoofdzakelijk vervaardigd uit gipskarton (gyproc) en worden geschilderd afgewerkt in een kleur naar keuze van de klant. We bieden de flexibiliteit om wanden te versterken waar nodig en kunnen deze ook betegelen indien gewenst. Onze wanden zijn niet alleen stevig, maar hebben ook een esthetische afwerking die elke ruimte een uniek karakter geeft. 

Plafonds: Elegantie en Functionaliteit

Voor de plafonds gebruiken we gipskarton of akoestische materialen, afgestemd op de specifieke behoeften van het project. Onze bouwkundige plafonds zijn vervaardigd uit gipskartonplaten, waarvan de dikte en diepte zorgvuldig worden gekozen in lijn met de structuur van het gebouw. Ze worden geschilderd afgewerkt voor een nette en strakke uitstraling. Als alternatief bieden we ook akoestische of verlaagde plafonds aan, perfect voor een naadloze esthetiek en het efficiënt wegwerken van leidingen en elektrische bedrading. 


Voor elk project van Symobo zijn afwerkingsmaterialen bespreekbaar en aanpasbaar, zodat we optimaal kunnen voldoen aan de individuele voorkeuren en behoeften van onze klanten.

Niet gevonden wat je zocht? 
Neem vrijblijvend contact op met een expert van Symobo.