fAQ

Kan je sanitaire units voorzien in modulebouw?

Sanitaire Modulaire Units van Symobo

Bij Symobo hebben we ons gespecialiseerd in het creëren van sanitaire modulaire units die niet alleen functioneel en comfortabel zijn, maar ook voldoen aan diverse specifieke eisen. Onze 'plug and play' aanpak wordt vertaald in modules die volledig afgewerkt en aanpasbaar zijn aan de functie van elk gebouw, waardoor ze een ideale oplossing zijn voor een breed scala aan toepassingen.

Flexibel Ontwerp voor Alle Gebruikers

Of het nu gaat om units voor mindervaliden, kindertoiletten of douchecabines, wij bieden een scala aan mogelijkheden. Onze sanitaire units zijn ontworpen met oog voor detail en gebruiksgemak. Zo beschikken we over faciliteiten met volledig betegelde inloopdouches, aangepast aan de wensen en eisen van onze klanten.

Gescheiden Sanitaire Voorzieningen voor Dames en Heren

Wij begrijpen het belang van privacy . Daarom bieden we gescheiden sanitaire voorzieningen voor dames en heren, inclusief urinoirs en hangtoiletten. Onze units zijn uitgerust met automatische kranen, wat bijdraagt aan een hygiënische en gebruiksvriendelijke ervaring.

Standalone Sanitaire Units: Maatwerk Oplossingen

Voor locaties waar geen bestaande sanitaire voorzieningen zijn, bieden wij standalone sanitaire units aan. Deze zelfstandige units worden volledig op maat ontworpen en zijn een perfecte oplossing voor evenementen, bouwplaatsen of als tijdelijke voorziening tijdens renovaties. Onze toiletcontainers bieden alle comfort en functionaliteit van traditionele sanitaire voorzieningen, maar met de flexibiliteit en mobiliteit van een modulaire oplossing.

Niet gevonden wat je zocht? 
Neem vrijblijvend contact op met een expert van Symobo.