Waarom systeembouw?

info info

Systeembouw is bouwen volgens een bepaald systeem, met prefab-elementen die op de werf worden samengebracht.

Kiest u voor systeembouw? Dan is het belangrijk dat u … met het juiste bouwsysteem werkt.

Elk project is anders. En juist dat is een goede reden om voor systeembouw te kiezen. Alleen met het juiste bouwsysteem speelt u optimaal in op de uitdagingen en de eigenheid van uw project.

Met een systeembouw bent u altijd zeker van …

Architecturale vrijheid

Als het kan in traditionele bouw, kan het ook bijna altijd met systeembouw. Uw architect kiest de materialen, het uitzicht en de afwerking die bij uw project passen. Heeft hij of zij een vraag of een idee? Ons studiebureau staat klaar om concreet advies te geven.

Korte bouwtijd

Systeembouw bespaart tijd die u tijdens een traditioneel bouwproces verliest. Terwijl de bouwsite wordt geprepareerd, produceren we de onderdelen van uw bouwsysteem in de fabriekshal. We stemmen alle werken perfect op elkaar af. Zo is uw nieuwbouw sneller klaar.

Flexibele indeling

Inkrimpen? Uitbreiden? De bestemming van uw gebouw veranderen? Dat kan perfect. De indeling van uw systeembouw blijft aanpasbaar. De draagstructuur van uw gebouw en het bouwsysteem hebben geen invloed op de indeling.

Maatwerk

Bij Symobo vertrekken we van uw noden. Niet van standaardoplossingen. Zowel qua ontwerp als materiaalkeuze zijn uw mogelijkheden onbeperkt. Zo kunnen we uw gebouw perfect afstemmen op zijn omgeving of inkleden in functie van uw corporate identity.

Symobo biedt u deze bouwsystemen: staalbouw, modulebouw en bouwen met sandwichpanelen.