EDCO
Gistel

info info info

Box-in-box

oppervlakte:  100 m²

bouwtijd: 4 weken

Transport- en expressbedrijf EDCO uit Gistel ging verhuizen en vroeg Symobo om in een bestaand magazijn een inpandig kantoor te maken. Wij stelden een soort box-in-a-box uit sandwichpanelen voor: een lichte en snel te installeren constructie. Eddy Maertens, Zaakvoerder Sneltransport EDCO, blikt terug op een geslaagde samenwerking.

Eddy Maertens: “Toen we naar ons nieuwe locatie verhuisden, wilde ik daar in het magazijn een kantoorruimte. Een van onze zakelijke contacten raadde toen Symobo aan. Al van bij de start had ik een goed gevoel bij de samenwerking. Tom luisterde echt naar ons verhaal. Hij begreep zeer snel wat we nodig hadden. Hij meet ook alles zelf op en stelt pertinente vragen. Je merkt aan alles dat hij weet waarmee hij bezig is.”

“De referentiefoto’s en tekeningen die we in een volgende fase kregen, bevestigden ons eerste indruk. Zo’n constructie met sandwichpanelen was wat we moesten hebben! De eigenlijke werken verliepen zeer vlot. De ‘bouwers’ werkten snel en zorgvuldig terwijl alles goed werd opgevolgd. De deadline was zeer kort, maar werd perfect gehaald. We konden tijdig in ons nieuwe kantoor. Dat is belangrijk voor ons. Time is money geldt voor iedereen. Maar zeker in onze business.’”

“De opvolging van Symobo viel ook echt positief op. Een jaar na ingebruikname belde Tom me. Hij informeerde of alles in orde was? Er was nog een detail waarvoor ik hem eigenlijk nooit zelf had gebeld. Enkele dagen later was het in orde. Een sterke service!”

Dit project bij EDCO in Gistel toont aan hoe snel je met sandwichpanelen een meteen inzetbare kantoorruimte kunt creëren.

“De opvolging van Symobo valt echt positief op. Een jaar na ingebruikname belde Tom me. “Of alles in orde was?” Er was nog een detail waarvoor ik hem eigenlijk nooit zelf had gebeld. Enkele dagen later was het in orde. Een sterke service. Eddy Maertens, Zaakvoerder Sneltransport Edco”

Volgende realisatie